Menu

More Articles...

 1. Poezi satirike1 - Nehat Jahiu
 2. Për ty sot po derdhim me dhembje lotë - Nehat Jahiu
 3. Fadil Nimani (Komandant Tigri) - Nehat Jahiu
 4. Kurr nuk do ta shes nderin tim në pazar, o zagar - Nehat Jahiu
 5. Dashurinë tinëzish shpesh ma vodhën - Nehat Jahiu
 6. Mirë se vjen Gjeneral Ramush Haradinaj - Nehat Jahiu
 7. Një grusht dhe të përgjakur për atdhe - Nehat Jahiu
 8. Pushkën, po ta lë amanet ty Baba! - Nehat Jahiu
 9. Ti që po vuan për gjuhën amtare - Nehat Jahiu
 10. Më djeg malli - Nehat Jahiu
 11. Eshtrat m'i dërgoni në atdhe - Nehat Jahiu
 12. Më mirë bukën ta kishe ngjyer me kripë në sofër - Nehat Jahiu
 13. Për pushtet seç na shtrydhët e na bëtë hirrë gjize - Nehat Jahiu
 14. Cikël me poezi satirike - Nehat Jahiu
 15. Tek molla e kuqe - Nehat Jahiu
 16. Cikël poetik1 - Nehat Jahiu
 17. Pse?! (Përkushtim Almir Aliut 4 vjeçar) - Nehat Jahiu
 18. Ku ishe dje dhe ku je sot "O Patriot" - Nehat Jahiu
 19. Në Sllupçan - Nehat Jahiu
 20. Kur në fushë, në mal krisi pushka - Nehat Jahiu
 21. Puthja e lirisë - Nehat Jahiu
 22. Edhe qentë do të ndalen aty për të pshurrë - Nehat Jahiu
 23. Vëllai, vëllanë e vrasim pas shpine - Nehat Jahiu
 24. Po na han si qentë pas shpine - Nehat Jahiu
 25. Nëna është nisur për të takuar sot, o Agim ty - Nehat Jahiu
 26. Pen yte kurr nuk u ndal së shkruari - Nehat Jahiu
 27. Sa të jemi gjallë, o Babë nuk do të harrojmë - Nehat Jahiu
 28. Për ty sot mua mu shkulë shpirti - Nehat Jahiu
 29. Ngrituni nga gjumi, o ju pushtetarë - Nehat Jahiu
 30. Ruaje Guri në shpirtin tënd e shikoje me sy - Nehat Jahiu

Autor të ndryshëm