gototopgototop
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Hadërgjonaj do të padisë në gjykatë kompaninë që i shiti biletën
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Hadërgjonaj do të padisë në gjykatë kompaninë që i shiti biletën
Hadërgjonaj do të padisë në gjykatë kompaninë që i shiti biletën 1 Year, 8 Months ago Karma: 109
Hadërgjonaj do të padisë në gjykatë kompaninë që i shiti biletën

Këngëtarja e njohur e muzikës së lehtë Albërie Hadërgjonaj nuk është lejuar të hyjë në Greqi. Hadërgjonaj tregon se ishte nisur të shtunën për një koncert në Athinë, por incidenti kishte bërë që të anulohej edhe aktiviteti. Dhe ndërhyrja e autoriteteve shqiptare nuk ka shërbyer për asgjë tjetër, veç përshpejtimit të dëbimit të Hadërgjonajt, e cila është kthyer të dielën në Tiranë. Madje përballë autoriteteve aeroportuale të Athinës nuk ka “pirë ujë” as viza Shengen e lëshuar nga ambasada gjermane. “Kurrë nuk më ka ndodhur kështu në jetën time” – është shprehur këngëtarja e cila ka rrëfyer për Gazetën detaje të incidentit të rëndë ndalimin e saj për 24 orë dhe dërgimin në një kamp refugjatësh me somalezë në Greqi. Hadërgjonaj deklaron se do të padisë në gjykatë kompaninë që i shiti biletën dhe mori përsipër udhëtimin e saj pasi kjo e fundit “duhej ta kishte paralajmëruar për atë çfarë e priste çdo kosovar, me pasaportën e shtetit të tij, në Greqi”.
LiriSa (Moderator)
Unë jamë,prap Unë
Moderator
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Njeriu eshte nje oqean gjigand i cili mundohet cdo dite te mbushet me nga nje pik uje.
The administrator has disabled public write access.

Go to topPage: 1
Moderators: Kosovari1, LiriSa