gototopgototop
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Të gjitha duan duete me Dafina Zeqirin
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Të gjitha duan duete me Dafina Zeqirin
Të gjitha duan duete me Dafina Zeqirin 1 Year, 8 Months ago Karma: 109
Të gjitha duan duete me Dafina Zeqirin

Ah la fama! Ah la fama! Dafina Zeqiri është në qiellin e shtatë këto ditë. Sapo u kthye nga koncerti në Amerikë, rrëmbeu numrin më të madh të çmimeve tek “VideoFest 2010”. Viti që shkoi ishte shumë i rëndësishëm për karrierën e saj duke e shndërruar nga një vajzë të panjohur që kërceu me syze natën e vitit të ri në RTV21, në një diva të vërtetë të Estradës Kosovare. Kemi mësuar sesi Dafina ka filluar të flasë rreth e qark se shumë po i kërkojnë të bëjnë duet me të. Në listë përfshihen emrat e Genta Ismajlit, Tunës, Nora Istrefit etj., por kërkesat e tyre, këngëtarja me dashamirësi i ka refuzuar. Ne e kuptojmë që suksesi bën të vetën, por Dafina, e cila ka vetëm një këngë hit (“Amazing Girl”) duhet të ulet disa qiej më poshtë dhe të kuptojë se ndoshta këto këngëtare më tepër sesa nga dëshira për të bërë duet me Dafinën, thjesht po përpiqen ta përdorin për të rikuperuar apo çuar më lartë karrierën e tyre. Thjesht po themi eh?!
LiriSa (Moderator)
Unë jamë,prap Unë
Moderator
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
Njeriu eshte nje oqean gjigand i cili mundohet cdo dite te mbushet me nga nje pik uje.
The administrator has disabled public write access.

Go to topPage: 1
Moderators: Kosovari1, LiriSa